Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

POLI-FARBE KÜLTÉRI MÉSZFESTÉK

Poli-Farbe
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )
Várható szállítás: 2024. május 23.
Elérhetőség: Előrendelhető

A festék használata gazdaságos, környezetkímélő. A fal természetes légzését biztosítja, víztaszító hatású. Érvényesül a mész fertőtlenítő, penész- és gombaölő hatása is. Bevonata tartós, kiváló fehérségű.

Felületi megjelenés matt, fehér
Száradási idő 20°C-on: kb. 4 óra
Átfesthetőség 20°C-on: kb. 4 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 12 hónapig.
Alkalmazás hengerrel, ecsettel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás első rétegnél 15-20% vízzel, második és harmadik rétegnél kb. 10% vízzel
Kiadósság 3-4 m2/liter 2 rétegben, a felület érdességétől függően
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )
Kép: Név: Szín: KISZERELÉS: Ár: Kosárba
POLI-FARBE KÜLTÉRI MÉSZFESTÉK
Színtelen
Menny.:dbAjánlatkérés

Leírás

FELHASZNÁLÁS

A felületnek tisztának, száraznak, por- és szennyeződésmentesnek, a festék fogadására alkalmas állapotúnak kell lennie. A laza, repedezett részeket el kell távolítani, és a felületet mészbázisú glettel ki kell kijavítani. A festéket a használat előtt alaposan fel kell keverni, és vízzel szükség szerint meg kell hígítani. Festetlen felületre 3 réteg, korábban festett felületre 2 réteg felhordása szükséges. Az első rétegnél magasabb,15-20%-os, a második és harmadik rétegnél kb. 10%-os hígítás javasolt. A rétegek között hőmérséklettől függően 4-6 óra száradási időt kell biztosítani. A festést nem szabad tűző napsütésben, 30 °C fölötti hőmérsékleten, csapadékos időben és +5 °C-nál alacsonyabb levegő- és falhőmérsékletnél végezni. A munkaeszközök festés után vízzel elmoshatók. A mészfesték a Poli-Farbe színezőfestékkel, vagy a Poli-Farbe színezőpasztával legfeljebb 3%-ban adagolva színezhető. A tökéletes színazonosság érdekében a felhasználáshoz szükséges festéket egyszerre javasolt megszínezni. A beszínezett festéket fel kell használni.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Alkalmas kültéri, új, legalább 28 napos, száraz mész- és mészcementes vakolatok, beton felületek festésére, régi meszelt felületek felújítására.

ALKALMAZÁS

hengerrel, ecsettel

Adatok

ÖSSZETÉTEL

műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz.

VESZÉLYESSÉGI OSZTÁLY

Nem tűzveszélyes!

BIZTONSÁGI ADATOK

H315 Bőrirritáló hatású. H318 Súlyos szemkárosodást okoz. P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P280 Védőkesztyű, védőruha, szemvédő/arcvédő használata kötelező. P305 + P351 + P338 + P310 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.

SZAKVÉLEMÉNY

MERT 0123/C/2001

VÁLASZTÉK

14 literes műanyag vödörben kapható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!