Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HÉRA SZILIKÁT PÁRAÁTERESZTŐ VÉKONYVAKOLAT KAPART 1,5MM FEHÉR 25KG

Trilak
Várható szállítás: 2024. június 18.
Elérhetőség: Előrendelhető
  • Ellenáll a szennyeződésnek és a pornak

  • Természetes védekezést biztosít

  • Ásványi kálivízüveg kötőanyagú

  • Műemléképületekhez passzív- és vályogházakra is

    A Héra Thermotek szilikát vékonyvakolat kapart 1,5mm fehér 25kg egy innovatív, légáteresztő és mikroorganizmusokkal szemben ellenálló vakolat. Kiváló védelmet nyújt műemlékekhez és hagyományos épületekhez egyaránt, megőrizve az esztétikát és minimalizálva a szennyeződéseket. Az UV-állósága révén hosszú távon megőrzi eredeti megjelenését, és színezhető a széles színválasztékban, testreszabva a tervezési igényeket. Kiválóan alkalmas vályogházra is


    Kiadósság: 8-10 m2/ 25kg

Kiszerelés/ méret
25 kg, 1,5K

Leírás

A Héra szilikát páraáteresztő vékonyvakolat kapart 1,5mm fehér 25kg egy kivételes minőségű, ásványi kálivízüveg kötőanyagú dekorációs vakolat, melynek fő célja a hosszú távú felületvédelem és esztétikai megjelenés biztosítása. Az egyedülálló tulajdonságok révén ideális választás műemlékek, passzív- és vályogházak felújításához és védelméhez. Ez a szilikátvakolat rendkívül páraáteresztő, amely lehetővé teszi a rendszer megfelelő légáteresztését. Emellett tartós felületet biztosít, amely védelmet nyújt a szennyeződéseket és a port ellen is. A vakolat színkeverőgépben színezhető, így több ezer színből lehet kiválasztani a megfelelőt. Az UV állósága révén ideális választás műemlékekhez is, hosszú távon megőrizve az eredeti megjelenést és védelmet nyújtva az időjárás viszontagságaival szemben. Összességében a Héra Thermotek SILICATE Vékonyvakolat egy olyan innovatív megoldás, mely ötvözi a hosszú távú védelmet és az esztétikai szempontokat, ideális választás vályogházra és műemlék épülethez is.

Légáteresztő

Ez a vakolat lehetővé teszi a falak lélegzését. Ez egy rendkívül fontos tulajdonság, hiszen ha a fal valamilyen okból nedvességet szív fel azt megpróbálja kiengedik azt. Viszont ha a falak nem képesek megfelelően lélegezni, a nedvesség begyűlik a falakba, ami hosszú távon károsíthatja az épület szerkezetét és az egész épület belső környezetét. A Héra szilikát vékonyvakolat megoldást nyújt az ilyen problémákra mert segíti az épület falainak megfelelő légzését, megakadályozva a nedvesség felhalmozódását, és így hozzájárulva az épület szerkezetének hosszú távú megőrzéséhez és a belső környezet egészségéhez.

Vályogházra is

A vályog- és passzívházal, valamint a műemlék épületek gyakran speciális igényeket támasztanak a felhasznált anyagokkal és vakolatokkal szembe. Ezeknek a követelményeknek a hagyományos vakolatok általában nem felelnek meg. A nem megfelelő anyagok komoly problémákat okozhatnak a későbbiekben. A Héra Thermotek szilikát azonban kifejezetten az ilyen jellegű épületekre lett kifejlesztve ezáltal megfelel ezeknek a kíhívásoknak, biztosítva az optimális védelmet és megőrzést ezeknek az egyedi történelmi jellegű épületeknek.

Ellenáll a szennyeződésnek és a pornak

ellenáll a környezeti szennyeződéseknek és mikroszennyezőknek, minimalizálva ezáltal a lerakódást a felületen. Magas pH-jának köszönhetően természetes védelmet nyújt a mikroorganizmusok ellen, mellett az antisztatikus tulajdonságának köszönhetően nem vonzza a szennyeződéseket és port, ezáltal hosszú távon megőrzi a felület tisztaságát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!