Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

POLI-FARBE VAKOLAT SZÁRADÁSGYORSÍTÓ KONCENTRÁTUM

Poli-Farbe
Várható szállítás: 2024. június 18.
Elérhetőség: Előrendelhető

A Poli-Farbe vakolat száradásgyorsító koncentrátum a 2018-as vakolatszezon fejlesztése. A száradásgyorsító koncentrátumot diszperziós és szilikon nemesvakolatokhoz, alacsony hőmérsékleten végzett munkálatok esetén ajánljuk. Hideg időben és magas páratartalom mellett is lehetővé teszi a kivitelezést. Egy flakon (100 g) száradásgyorsító 25 kg diszperziós vagy szilikon vakolathoz elegendő.

  • Hígítás: tilos hígítani a terméket! Hígítás nélkül kell elkeverni a terméket a vakolatban.

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET

A Poli-Farbe vakolat száradásgyorsító koncentrátum a Poli-Farbe diszperziós és szilikon vakolataihoz, alacsony hőmérsékleten végzett munkálatok esetén használatos. Hideg időben és magas páratartalom mellett is lehetővé teszi a kivitelezést. Egy adag száradásgyorsító 25 kg a Poli-Farbe által gyártott diszperziós, vagy szilikon vakolathoz elegendő.

FELHASZNÁLÁS

A koncentrátum használata +3-15 °C hőmérséklet tartományban, 90%-os relatív páratartalom alatt javasolt a Poli-Farbe diszperziós és szilikon vakolataival közvetlenül a felhasználás előtt nagy gondossággal elkeverve. A vakolatot az elkeverést követően azonnal fel kell használni. A Poli-Farbe vakolat száradásgyorsító koncentrátum alkalmazásával a vakolat (hőmérséklet és páratartalom függvényében) 6 óra elteltével jól ellenáll a közepes intenzitású csapadéknak. A száradás alatt a vakolatot védeni kell a fagytól, erős csapadéktól. A száradásgyorsító koncentrátummal elkevert vakolat felhasználhatósága a vakolat és a levegő hőmérsékletétől függ, magasabb hőmérsékleten ez az idő lerövidülhet.

Adatok

ÖSSZETÉTEL

Speciális, vizes bázisú kötőanyag, szalmiákszesz.
Veszélyes összetevők: ammónia 25% (oldat).

BIZTONSÁGI ADATOK

H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
H335 Légúti irritációt okozhat.
P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.
P271 Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.
P280 Védőkesztyű, védőruha, szemvédő/arcvédő használata kötelező.
P301 + P330 + P331 LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni.
P303 + P361 + P353 HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel [vagy zuhanyozás].
P305 + P351 + P338 + P310 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.
P405 Elzárva tárolandó.
P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően.
A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.

TŰZVESZÉLYESSÉGI OSZTÁLY

Nem tűzveszélyes.

TÁROLÁS

5-25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

Eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 12 hónapig.

A koncentrátum nem befolyásolja a vakolat VOC besorolását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!