Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

POLI-FARBE TON IN TON DISZPERZIÓS HOMLOKZATI NEMESVAKOLAT

Poli-Farbe
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.016 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

Extra minőségű pigmentekkel színezett különleges diszperziós homlokzati nemesvakolat a kiváló UV-állóság, színtartósság biztosítására, 39 féle divatos színben, háromféle színmélységben a Ton-in ton színskála szerint.

  • Száradási idő: kb. 24 óra 
  • Tárolás: 10-25 °C hőmérsékleten! Fagyveszélyes! 
  • Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban,  a gyártástól számított 24 hónapig
  • Alkalmazás: rozsdamentes a célsimítóval, szórással
  • Kiadósság: kb. 2,3 kg/m2

Leírás

FELHASZNÁLÁS

Símított vakolatra vagy a Poli-Farbe homlokzati hőszigetelő rendszer zárórétegeként. Vékonyvakolatként való felhasználásnál a falfelületnek tisztának, száraznak kell lennie. A port és a laza, málló részeket el kell távolítani a felületről. A bevonat felhordása során a falfelület és a környezet hőmérsékletének +10 °C és +25 °C között kell lennie. Tűző napon, esőben, erősen párás, vagy szeles időben kerüljük a vakolat felhordását, vagy alkalmas módon - pl. takarással, árnyékolással - védjük a frissen felhordott vakolatot a kedvezőtlen környezeti hatásoktól. Első rétegben INNTALER diszperziós mélyalapozót alkalmazzunk. Erősebb színűre színezett vakolatok alá 2. rétegként javasolt a megfelelő színre színezett Poli-Farbe vékonyvakolat alapozó használata a tökéletes fedés biztosítására. A vakolatot ezután hordjuk fel. Felhasználás előtt a vakolatot alaposan fel kell keverni. A felhordást a szemcseméretnek megfelelő vastagságban végezzük rozsdamentes acélsímítóval. A kívánt struktúrát a még nedves vakolaton alakítjuk ki műanyag símítóval. Egybefüggő felületeken egy munkafolyamatban végezzük a vakolat felhordását, hogy ne keletkezzen munkahézag. A szerszámokat a munkavégzés során folyamatosan tisztítsuk meg vízzel minden rövidebb leállás előtt. Hőszigetelő rendszer kialakítása során sötét színű nemesvakolatot csak kis felületen alkalmazzunk, mert erős napsütés hatására a hőszigetelő rendszer túlzott felmelegedését okozhatja, ami annak élettartalmát lerövidíti. Felhasználható +10 °C és +25 °C között. Tűző napon, esőben ill. erősen párás, vagy szeles időben kerüljük a vakolat felhordását. Munkavégzés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt vakolat csak agresszív oldószerrel távolítható el.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

rozsdamentes acélsimítóval, szórással

Adatok

ÖSSZETÉTEL

kálcium-karbonát, műanyag diszperzió, pigment, víz, festékadditív

BIZTONSÁGI ADATOK

5-klór-2-metil-2H-izotiazol-3-on és 2-metil-2H-izotiazol-3-on (3:1) keveréke, oktilinon (ISO)-t tartalmaz.
EUH211 Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhetô cseppek képzôdhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni.
H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki.
P261 Kerülje a permet belélegzését.
P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását.
P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő használata kötelező.
P302+P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel.
P333+P313 Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni.
P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a veszélyes hulladékokra vagy edényekre, illetve edénymaradványokra vonatkozó normáknak megfelelően.

VESZÉLYESSÉGI OSZTÁLY

Nem tűzveszélyes

SZAKVÉLEMÉNY

Szakvélemény szám: A-175/2004 ÉMI

TULAJDONSÁGOK

Extra minőségű pigmentekkel színezett különleges diszperziós homlokzati nemesvakolat a kiváló UV-állóság, színtartósság biztosítására, 19 féle divatos színben, háromféle színmélységben a Ton-in ton színskála szerint. A színezett vakolatokhoz ajánljuk a kapcsolódó egyéb felületek színharmónikus festésére a Ton is ton színezett Inntaler homlokzatfestékeket, valamint a Poli-Farbe lábazat- és kerítésfestékeket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!