Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

POLI-FARBE KROMOFÁG

Poli-Farbe
Várható szállítás: 2024. május 29.
Elérhetőség: Előrendelhető

A Poli-Farbe kromofág korszerű, metilénklorid, N-metil-, valamint N-etil pirrolidonmentes keverék. Nem tartalmaz savat, a fémek a kezeléssel kevéssé korrodeálódnak. Alkalmas természetes (olaj) és szintetikus (alkid, akril, poliuretán stb.) kötőanyagbázisú festékek eltávolítására fémről, fáról, kőről és egyéb alapfelületekről, valamint ecsetek kitisztítására.

  • Felhordás: ecsettel, hengerrel, kefével, vagy mártással
Szín
Színtelen
KISZERELÉS
0,5l

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Természetes (olaj) és szintetikus (alkid, akril, poliuretán stb.) kötőanyagbázisú festékek eltávolítására fémről, fáról, kőről és egyéb alapfelületekről, valamint ecsetek kitisztítására.

FELHASZNÁLÁS

A Poli-Farbe kromofágot használat előtt alaposan fel kell rázni. A gélt az eltávolítandó bevonatra ecseteléssel, hengerezéssel, mártással lehet felhordani. A gél az eltávolítandó festék típusától függően azt hosszabb-rövidebb idő alatt megpuhítja, hólyagosan felemeli az alapfelületről. A felhólyagzott festék spaklival egyszerűen eltávolítható. Vastagabb bevonat esetén szükséges lehet a folyamat ismétlése. A beszáradt ecsetek tisztítására az ecsetet hosszabb időre (egy éjszakára) a festékeltávolítóba kell áztatni. A felesleges festékeltávolítót a felületről ronggyal lehet eltávolítani. A kezelt felület lakkbenzines zsírtalanítás, száradás, majd csiszolás után újrafesthető. Az ecsetek a lakkbenzines öblítést követően vízzel, háztartási mosogatószerrel teljesen megtisztíthatók a szennyeződésektől. Felhasználását szabadban, vagy megfelelő szellőzéssel ellátott munkatérben végezzük. A festékeltávolítással egy időben tilos a nyílt lánggal végzett és magas hőmérsékleten történő munkavégzés. A festékeltávolító károsíthat egyes műanyagokat!

Adatok

ÖSSZETÉTEL

Különböző oldószerek keveréke, sűrítőanyag, stabilizátor. 

BIZTONSÁGI ADATOK

H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
H319 Súlyos szemirritációt okoz.
P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P210 Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.
P271 Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.
P280 Szemvédő használata kötelező.
P303 + P361 + P353 HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás.
P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225./2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően.
A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.

TŰZVESZÉLYESSÉGI OSZTÁLY

Robbanásveszélyes!
Különleges előírás: 640 640 E.

TÁROLÁS

0-20 °C hőmérsékleten, csapadéktól, napsütéstől védett, jól szellőző helyen.

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

Eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 2 évig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!