Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

POLI-FARBE KÖTŐANYAG OLDAT

Poli-Farbe
Várható szállítás: 2024. június 18.
Elérhetőség: Előrendelhető

Lábazati vakolat előállításához, kül- és beltéri dekorációs használatra. Ellenáll az algáknak, gombáknak. Víztaszító, tartós bevonat.
A Poli-Farbe kötőanyag oldat műgyanta keverék, amely 10 kg (5 x 2 kg) Poli-Farbe színezett márványszemcsével keverve változatos színű és mintázatú, az egyéni ízlésekhez alakítható kül- és beltéren egyaránt használható színes műgyanta vakolat előállítását teszi lehetővé. A szín és mintázat tekintetében keresse a 3 szín kombinációját bemutató színtáblát! Ezen túlmenően a márványszemcsék minőségi és mennyiségi kombinációja közel 2 millió szín, illetve mintázat előállítására alkalmas.

  • Felhordás: rozsdamentes acélsimítóval
  • Kiadósság: 5 x 2 kg színezett ásványi őrlemény + 6,66 kg Poli-Farbe kötőanyag oldat
  • Keverési arány: 1,5 kg színezett ásványi őrlemény + 1 kg Poli-Farbe kötőanyag oldat
  • Száradási idő 20-25 °C-on: kb. 36 óra (normál páratartalom mellett)

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Lábazati vakolat előállításához, kül- és beltéri dekorációs használatra. 

FELHASZNÁLÁS

Az alapfelületnek tisztának, száraznak, por- és olajmentesnek kell lennie. Porózus, szívóképes alapon első rétegben Poli-Farbe vékonyvakolat alapozó használata javasolt. A Poli-Farbe kötőanyag oldatba 10 kg (5 x 2 kg) Poli-Farbe színezett márványszemcsét kell elkeverni alacsony fordulatszámú keverővel, a színezett szemcsék sérülését elkerülendő. A felhordást a szemcseméretnek megfelelő, kb. 2-2,5 mm vastagságban kell végezni rozsdamentes acélsimítóval. A hőmérséklet függvényében hosszabb – rövidebb kondicionálást követően a felület simítható. A Poli-Farbe kötőanyag oldat, illetve a bevonat fehér, tejszerű színe a száradás során színtelenre változik, mialatt kifejlődik a végleges szín és a mintázat. Felhasználható 5-25 °C között. Tűző napon, esőben, erősen párás, vagy szeles időben kerülje a vakolat felhordását. A munkavégzés után a szerszámok vízzel elmoshatók. A megszáradt bevonat csak oldószerrel (pl.: nitrohígító) távolítható el. Ha a felület hőmérséklete +5 °C alá csökken a száradási, kötési folyamat lelassul, több napot is igénybe vehet. A száradás végéig a felületet megfelelő módon (pl.: takarással) védeni kell a környezet hatásaitól, a csapadéktól, a fokozott párakondenzációtól, mivel ezek a bevonat lemosódását idézhetik elő.

Adatok

ÖSSZETÉTEL

Víz, műanyag diszperzió, adalékok.

BIZTONSÁGI ADATOK

EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] és 2-metil-2H-izotiazol-3-on [EINECS szám: 220-239-6] (3:1) keverékét, valamint 1,2-benzizotiazolin-3-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.
A festék száraz filmbevonatot tartósító biocid terméket tartalmaz, melynek hatóanyagai: Karbendazim (CAS: 10605-21-7); 3-(4-izopropilfenil)-1, 1-dimetil-karbamid (CAS: 34123-59-6); 3-jód-2-propinil-butilkarbamát (CAS: 55406-53-6); Terbutrin (CAS: 886-50-0). 
A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.
A vakolás és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést, ha beltéren dolgozunk!

TŰZVESZÉLYESSÉGI OSZTÁLY

Nem tűzveszélyes.

TÁROLÁS

Télen fagymentes, nyáron árnyékos, hűvös helyen. Fagyveszélyes!

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

Eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig.

VOC

EU limit value for this product (A/c): 40 g/l (2010). This product contains max. 40 g/l VOC.
EU-határérték erre a termékre (A/c): 40 g/l (2010). Ez a termék legfeljebb 40 g/l VOC-t tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!