Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

POLI-FARBE INNTALER ÜVEGSZÖVET TAPÉTA

Poli-Farbe
Nem értékelt
Szállítási díj: 472 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 25.

A Poli-Farbe Inntaler üvegszövet tapéta falborítás üvegszálakból készül. Olyan természetes anyagokból áll, mint a kvarchomok, a szóda, a mészkő és a dolomit, amelyek tiszta ásványi anyagok mérgező komponens nélkül. A szövet felszíne kellemesen meleg tapintású. A nyitott pórusszerkezet biztosítja a természetes páradiffúziót, amellyel alapvetően javítja a szobában a komfortérzetet.

  • Kiadósság: 1 x 50 m

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Vezető nemzetközi építészek, belső tervezők, festékgyártók, festővállalatok felismerték, hogy ezzel az új falborítási rendszerrel a praktikumnak, látványnak és gazdaságosságnak köszönhetően megkülönböztetett imázsra tehetnek szert. Az üvegszövet tapéta ideális anyag a tervezők számára, hogy tartós és egyedi felületeket álmodhassanak.

FELHASZNÁLÁS

Az alap előkészítése: száraz, egyszínű, tiszta, hordképes aljzatra vigyük fel. A régi tapétát és a meszes bevonatokat, illetve a laza részeket/felületeket távolítsuk el. A repedéseket, fugákat és egyenetlenségeket Poli-Farbe glettgipsszel simítsuk el, illetve gletteljük ki. A felületet szívóképességétől függően Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozóval kezeljük elő.
Szabás: az üvegszövet tapétát szabás előtt vizsgáljuk meg. A szövetmintáktól függően eltérő száltávolságok határozzák meg az üvegszövet jellegét. Alul és felül is kb.: 10 cm ráhagyással szabjuk le a szükséges hosszúságú csíkokat.
Ragasztás: a Poli-Farbe Inntaler akril tapétaragasztót hengerrel vagy ecsettel hordjuk fel az előkészített aljzatra. Az erősen szívó felületeket (új vakolat, gipszkarton, gipszes glettelt felület) Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozóval kell alapozni. A ragasztó anyagszükségletét (kb. 150-250 g/m2) a tapéta vastagsága, súlya határozza meg. Fektessük a csíkokat a nedves tapétaágyba, ügyelve a mintázat illeszkedésére, és erősen simítsuk rá a tapétasimítóval. A maradék tapétaragasztót azonnal távolítsuk el! A üvegszövet tapéta felvitelénél ügyeljünk arra, hogy a mintázat látható legyen, és a szövésiránnyal megegyezzen, különben egyenetlen struktúra keletkezik.
Bevonat: a ragasztást követően két réteg Poli-Farbe Inntaler selyemfényű latexfestéket hordjunk fel a felületre. A felhordáskor kövesse a festéken található útmutatást.

FIGYELMEZTETÉS: a terméket hazsnálat előtt, kérjük, vizsgálja meg, mert ragasztást követően a cserére nincs mód. Az üvegszövet tapéta kisebb szövési hibákat tartalmazhat, ebből fakadó reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Egy térben azonos gyártási számú üvegszövet tapéta felhasználása ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!