Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

POLI-FARBE BORÓKA FOLYÉKONY FA

Poli-Farbe
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )
Várható szállítás: 2024. június 18.
Elérhetőség: Előrendelhető

Színezett diszperziós fatapasz

Diszperziós, vízzel hígítható, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas, fényálló pigmenteket tartalmazó javítótapasz fafelületek hibáinak kijavítására. Gyorsan szárad, könnyen csiszolható.

  • Felhordás: spaklival.
  • Kiadósság: 1 m2/kg/1 mm.
  • Hígítás: legfeljebb 2-3%-ban vízzel.
  • Száradási idő a hőmérséklet, a páratartalom és rétegvastagság függvényében: 1-4 óra.
  • Alapozás: beltéren nem szükséges, kültéren Poli-Farbe Boróka Base vagy Poli-Farbe Boróka Primer fakonzerváló alapozóval.
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )
Kép: Név: Szín: KISZERELÉS: Ár: Kosárba
POLI-FARBE BORÓKA FOLYÉKONY FA
Bükk
Menny.:dbAjánlatkérés
POLI-FARBE BORÓKA FOLYÉKONY FA
Dió
Menny.:dbAjánlatkérés
POLI-FARBE BORÓKA FOLYÉKONY FA
Fehér
Menny.:dbAjánlatkérés
POLI-FARBE BORÓKA FOLYÉKONY FA
Fenyő
Menny.:dbAjánlatkérés
POLI-FARBE BORÓKA FOLYÉKONY FA
Mahagóni
Menny.:dbAjánlatkérés
POLI-FARBE BORÓKA FOLYÉKONY FA
Tölgy
Menny.:dbAjánlatkérés

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Kül- és beltéri fafelületek – pl.: pergolák, kerítések, faburkolatok, lépcsők, ajtók, ablakok – egyenetlenségeinek, repedések, lyukak javítására alkalmas. A tapasz szagtalan, száradás után könnyen csiszolható. A Poli-Farbe Boróka folyékony fával javított felületek átvonására Poli-Farbe Boróka-lazúrok, illetve Poli-Farbe Cellkolor-zománcfestékek – azaz vizes és oldószeres festékek – egyaránt használhatók.

FELHASZNÁLÁS

Használat előtt a diszperziós fatapaszon esetlegesen kialakult bőrréteget el kell távolítani, majd jól össze kell keverni. Kültéren, illetve beltéren fokozott igénybevétel esetén Poli-Farbe Boróka Base vagy Poli-Farbe Boróka Primer fakonzerváló alapozóval a felületet elő kell készíteni.
A Poli-Farbe Boróka folyékony fát egy rétegben, legfeljebb 1 mm vastagságban javasoljuk felhordani. Nagyobb repedések, hézagok kitöltésére több egyenletes réteg felhordásával elkerülhető a tapasz berepedezése. Az egyes rétegek felhordása között – a hőmérséklet és a páratartalom függvényében – 1-4 óra száradási időt kell biztosítani. Lazúrozásnál javasoljuk a fa eredeti színéhez leginkább hasonló tapasz alkalmazását, hogy a javítások kevéssé térjenek el az alapfelülettől. A fa erezetéhez hasonló struktúra alakítható ki a frissen felhordott tapasz felületén megnedvesített szivaccsal, illetve textildarabbal történő áttörléssel. A Poli-Farbe Boróka folyékony fa különböző színei egymással korlátlan arányban keverhetők, illetve legfeljebb 1%-ban Poli-Farbe színezőpaszta használatával egyedi árnyalatok állíthatók elő. A tapaszolást +10 °C alatt ne végezzük! Használat után a munkaeszközök vízzel tisztíthatók. A megszáradt tapasz csak agresszív, erős oldószerekkel (pl.: nitrohígító) távolítható el. A javítást követően az edényben maradó tapaszt célszerű elsimítani, és ügyelni a csomagolás gondos lezárására. Így elkerülhető a termék bőrösödése, beszáradása. Esetleges felületi beszáradás esetén a megkeményedett réteget el kell távolítani.

Adatok

ÖSSZETÉTEL

akrilát diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, víz, adalékok

BIZTONSÁGI ADATOK

EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] és 2-metil-2H-izotiazol-3-on [EINECS szám: 220-239-6] (3:1) keveréket, 1,2-Benzizotiazolin-3-ont, valamint 2-metil-2H-izotiazol-3-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
EUH210 Kérésre biztonsági adatlap kapható.
EUH211 Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni.
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.
A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.
A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést!

TŰZVESZÉLYESSÉGI OSZTÁLY

Nem tűzveszélyes.

TÁROLÁS

5-25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

Eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek