Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Murexin Energy Furioso szilikon vékonyvakolat

Murexin
Várható szállítás: 2024. június 18.
Elérhetőség: Előrendelhető
  • felhasználásra kész
  • extrém víztaszító
  • szennyeződésre való alacsony hajlamosság
  • páraáteresztő

Leírás

Felhasználásra kész, pasztaszerű, szilikongyanta kötőanyagú, kapart hatású vagy dörzsölt struktúrájú kézi- és gépi feldolgozású, fehér színű vagy színezett vékonyvakolat, homlokzatok és belső falfelületek díszítésére.
Szilikongyanta kötőanyagot, ásványi töltőanyagokat, pigmenteket, adalékanyagokat és vizet tartalmaz.
Homlokzatok és belső falfelületek díszítésére és védelmére régi és új ásványi vakolatokon és tapaszokon, betonon, műemlékeken, szerves kötőanyagú tapaszoknak és vakolatoknak a fedőrétegeként, és mint a hőszigetelő rendszerek végső felületképző rétegeként.
Extrém víztaszító, időjárásálló, páraáteresztő, lemosható, szennyeződésre való alacsony hajlamosságú, könnyen feldolgozható.
A hőszigetelő rendszerekre vagy hőszigetelő vakolatokra történő alkalmazásakor figyelni kell, hogy a színezővakolat világossági értéke (HBW) ne legyen 25 alatt!

Anyagszükséglet

K1,5; 1,5 mm-es kapart hatású struktúra: kb. 2,5 kg/m² K2; 2 mm-es kapart hatású struktúra: kb. 2,9 kg/m² K3; 3 mm-es kapart hatású struktúra: kb. 3,9 kg/m² R2; 2 mm-es dörzsölt struktúra: kb. 2,6 kg/m² R3; 3 mm-es dörzsölt struktúra: kb. 3,6 kg/m²

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!