Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miben más a ThermoDam hőszigetelő rendszer?

Thermodam
Miben más a ThermoDam hőszigetelő rendszer?

Amióta az ember nem barlangokban lakik, igyekszik mindig olyan anyagokat használni az építkezésekhez, melyek hosszú távon megóvják a lakókat a külső környezeti hatásoktól.

Napjainkban a modern építőipar jobbnál jobb építőanyagokat alkalmaz annak érdekében, hogy ne vizesedjen a fal, kizárjuk az utca zaját, vagy, hogy télen ne fázzunk, és nyáron ne legyen melegünk.

Mind-mind fontos területe az építőiparnak, és fontos a körültekintő tervezés, és a jó minőségű kivitelezés. A hibás teljesítés vagy gyenge minőségű termékek, rendszerek alkalmazása bizony épületeink idő előtti avulásához vezet, a felmerülő gondok elhárítása pedig bonyolult és költséges dolog.

Milyen hatással van az épületre, és Rád a Thermodam hőszigetelő rendszer?

  • A falfelület belső oldali hőmérséklete hasonló, mint a belső levegő hőmérséklete. Ez növeli a hőkomfortot.
  • Megnövekedett fűtési / hűtési hatásfok. Energia megtakarítást eredményez, esetleg kisebb gépészeti berendezések is alkalmazhatóak, alacsonyabb beszerzési költségekkel.
  • Javul az ingatlan hőtároló kapacitása.
  • Hőhídmentes szerkezetet eredményez. Megszűnik a penészesedés veszélye.
  • A szigetelés megakadályozza a falazat külső oldali nagymértékű felmelegedését. Energia megtakarítást eredményez.
  • Csökken a falazatban a hőmérséklet különbség. Ezáltal csökken a szerkezet ilyen jellegű terhelése, kisebb a valószínűsége a hőmozgások okozta, esetleges repedések kialakulásának.
  • Növeli az ingatlan értékét.

Thermodam THR

Mert a homlokzati hőszigeteléshez szükséges elemek mindegyikét tartalmazza a megfelelő minőségben és mennyiségben, meghatározott paraméterekkel, amelyek – szakszerű kivitelezés mellett – mérhető és ellenőrizhető minőségű végeredményt biztosítanak.

Mit jelent a Teljes homlokzati Hőszigetelő Rendszer, azaz THR?

Ragasztott, szükség szerint mechanikai rögzítéssel ellátott hőszigetelő táblás homlokzati hőszigetelő rendszer, kéregerősítéssel, vakolással. Nem tartoznak ide a szerelt, légréses homlokzati rendszerek.