Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MASTERWOOL S L 50-240mm

Masterplast
Várható szállítás: 2024. július 25.
Elérhetőség: Előrendelhető

Kiváló hőszigetelő képesség és alacsony hővezetés jellemzi. Nem éghető, rendkívül jó páraáteresztő (elhanyagolható a páradiffúziós ellenállása), jó hangszigetelő és hangelnyelő. Tulajdonságai miatt az egyik legjobb választás az épületek szigetelésére.

Vastagság: 50-240 mm
Táblaméretet: 1000 × 600 mm
Felhasználási terület: szerelt külső- és
belső falak, válaszfalak, magastetők, padlásfödémek,
valamint álmennyezetek nem terhelhető hő-, hang-
és tűzvédelmi szigetelésére alkalmazható kőzetgyapot tábla.

Leírás

Masterwool S L-t falszigetelő megoldást úgy terveztük, hogy minden igényt kielégítsen, ha külső és belső falakról, válaszfalakról, magas mennyezetekről, padlásfödémekről és álmennyezetekről van szó. A termék vastagsága 50 mm-től 240 mm-ig terjed, 1000 mm×600 mm-es táblaméret mellett – így hatékony megoldást jelent bármilyen térben mind a tűz-, mind a hangszigetelésre.

A csúcsminőségű kőzetgyapot lapokból készült Masterwool S L termékünk figyelemre méltó tulajdonságairól ismert, amelyek között kiváló hő- és hangszigetelő képességek szerepelnek. Ezek teszik tökéletes választássá, ha megbízható terméket keres, amely hosszú évekre elegendő élettartamot biztosít. És ami a legjobb – nem csak tartós, hanem hihetetlenül költséghatékony is a piacon lévő más megoldásokhoz képest.

Amikor a Masterwool S L anyagunkkal dolgozik, biztonságban érezheti magát, mert tudja, hogy minden védelmi követelményt hatékonyan és biztonságosan kezelünk – így Ön más feladatokra összpontosíthat. Ha tehát egy könnyen telepíthető és költséghatékony megoldást keres otthona vagy üzlete tűz- és hangszigetelésére – ne keressen tovább a Masterwool S L-nél!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!