Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MASTERWOOL S F 220mm-250mm

Masterplast
Várható szállítás: 2024. június 18.
Elérhetőség: Előrendelhető

Ez a kiváló minőségű anyag ideális azok számára, akik korszerűsíteni szeretnék épületük szigetelését, és számos lenyűgöző tulajdonságot kínál - a kiváló hővédelemtől és az alacsony hővezető képességtől kezdve a hatékony hangszigetelésig.

Vastagság: 50-250 mm
Táblaméretet: 1000 × 600 mm
Felhasználási terület: külső falak teljes
felületű homlokzati hőszigetelő rendszereként (ETICS), hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésre, ill. EPS hőszigetelésű rendszerek esetén tűzvédelmi célú sávként alkalmazható vakolható kőzetgyapot tábla.

Leírás

Kőzetgyapot lapjaink a tűzvédelmi rendszerekhez, például az EPS szigeteléshez is nélkülözhetetlenek, segítve az épületek védelmét és szigetelését egy további ellenálló réteggel. Ez a szigetelés elengedhetetlen az építkezők és kézművesek számára, akiknek egyszerre van szükségük minőségre és kényelemre, amikor külső szerkezeteiknek az időjárás viszontagságaitól való védelméről van szó. És mivel ez az anyag könnyen vakolható, prémium hosszú távú védelmi lehetőséget biztosít, esztétikus, minőségi kivitelű réteggel.

Masterwool S F-et, a kültéri falak elsőszámú építészeti hőszigetelő rendszere. Kiváló tűzvédelemmel és 1000 x 600 mm-es táblamérettel ideális választás mindazok számára, akik az épületük tartósságát és szilárdságát növelni szeretnék az időjárási viszontagságokkal szemben. Ami igazán megkülönbözteti ezt a rendszert a vastagsága – 50-250 mm között – és a speciális vakolható kőzetgyapot táblák, így ez a rendszer minden építési projekthez megfelelő választás.

A biztonsági funkciók nem állnak meg a tűzvédelemnél. Az EPS hőszigetelésű rendszerek esetén tűzvédelmi célú sávként alkalmazható vakolható kőzetgyapot tábla. Ráadásul a nagy vastagságtartományának köszönhetően biztos lehet benne, hogy bármilyen szigetelési feladat előtt is áll, a Masterwool jó választás lesz.

Határozottan a mai kivitelezők szem előtt tartásával tervezték, akik meg fogják tapasztalni, hogy gyorsan és hatékonyan telepíthető, miközben energiatakarékos; a Masterwool S F valójában akár 70%-kal is csökkentheti az energiafogyasztást. Így biztos lehet benne, hogy a Masterwool S F választása professzionális minőséget jelent a mai piac legmegbízhatóbb technológiájával kombinálva – minden teljesítményt úgy gyártanak, hogy megfeleljen a hőveszteség elleni legmagasabb innovációs szabványoknak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!