Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Gondolkodjon Baumit hőszigetelő rendszerben!

Gondolkodjon Baumit hőszigetelő rendszerben!

2022. 10. 10. 00:00:00 Baumit
A homlokzati hőszigetelés a jelenlegi jogi szabályozás szerint „készlet”-nek minősül, azaz csak az azonos gyártótól származó rendszerelemek beépítésével biztosíthatóak a rendszer minősítésében szereplő értékek (hő- és hangszigetelés, mechanikai ellenállás, tűzvédelmi paraméterek stb.). A beépített anyagokra vonatkozó gyártói garancia is csak az egy gyártótól származó teljes rendszer esetében érvényesíthető!
Miben más a ThermoDam hőszigetelő rendszer?

Miben más a ThermoDam hőszigetelő rendszer?

2019. 11. 11. 11:00:07 Thermodam

Amióta az ember nem barlangokban lakik, igyekszik mindig olyan anyagokat használni az építkezésekhez, melyek hosszú távon megóvják a lakókat a külső környezeti hatásoktól.

Napjainkban a modern építőipar jobbnál jobb építőanyagokat alkalmaz annak érdekében, hogy ne vizesedjen a fal, kizárjuk az utca zaját, vagy, hogy télen ne fázzunk, és nyáron ne legyen melegünk.

Mind-mind fontos területe az építőiparnak, és fontos a körültekintő tervezés, és a jó minőségű kivitelezés. A hibás teljesítés vagy gyenge minőségű termékek, rendszerek alkalmazása bizony épületeink idő előtti avulásához vezet, a felmerülő gondok elhárítása pedig bonyolult és költséges dolog.

Graymix, hogyan kell hőszigetelni csak egyszer, de mindenkorra?

Graymix, hogyan kell hőszigetelni csak egyszer, de mindenkorra?

2019. 11. 11. 10:58:17 Graymix

… azt tudnia kell, hogy a homlokzat az építkezés költségvetésében jelentős tételt jelent, így hát nem mindegy, hogy ezt az összeget mire fordítja.

Az közismert tény, hogy a homlokzat hőszigetelése némiképp többe kerül, mint egy hagyományos vakolat kivitelezése, de ez a különbség minimális, valamint rendkívül gyorsan, akár fél éven belül is megtérül! Egy jellemző és teljesen természetes tendencia, hogy a hőszigetelés nélküli épületek értéke nagymértékben lecsökken, míg a jól szigeteltek értéke és eladhatósága jelentősen megugrik az ingatlanpiacon.