Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CORSO FOLYÉKONY FÓLIA

Várható szállítás: 2024. július 25.
Elérhetőség: Előrendelhető

A Corso folyékony fólia egy vizes bázisú, egykomponensű, oldószermentes termék. Rugalmas, víz- és párazáró, hézagmentes felületek kialakítására alkalmas. Beltéri felhasználásra javasolt, használatra kész, kékesfekete színű, kenhető vízszigetelés.

  • Száradási idő: burkoláshoz 24 óra, 20-25 °C-on
  • Átfesthetőség: kb. 60 perc után
  • Tárolás: 5-25 °C között, napfénytől elzárt helyen. Fagyveszélyes!
  • Alkalmazás: ecsettel, hengerrel
  • Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
  • Hígítás: alapozáshoz, kellősítéshez 3-4-szeres mennyiségű csapvízzel
  • Kiadósság: kb. 0,6 kg/m2 rétegenként, legkevesebb 0,6 mm teljes száraz rétegvastagság

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET

A folyékony fólia alkalmas az épületek vizes blokkjaiban található gipsz-, és mészcement vakolatok, kő, beton, gipszkarton, faforgács falazatok, valamint cementesztrich felületek vízzáróvá tételére. Hajlaterősítő szalaggal alkalmazva, 2 mm-ig képes áthidalni a sarkokban gyakran jelentkező repedéseket.

FELHASZNÁLÁS

Használat előtt a folyékony fóliát alaposan fel kell keverni. Az alapfelületnek a folyékony fólia fogadására alkalmas állapotúnak, hordképesnek, por-, zsír-, olaj-, só-, cementkiúszástól, leválasztószer maradványoktól mentesnek kell lennie. Az egyenetlen alapfelületeket a folyékony fólia felvitele előtt ki kell simítani, egyenlíteni. Erősen nedvszívó alapfelület esetén vízzel 3-4-szeresére hígított folyékony fóliával, ecsettel kell alapozni. A felület előkészítés után a hajlaterősítő szalag beragasztását, a folyékony fóliával végezhetjük el. Ezt követően 2 réteg hígítatlan folyékony fólia ecsettel, hengerrel végzett felhordása biztosítja a megfelelő vízzáró és repedésáthidaló képességet. Az egymást követő rétegek felhordása a porszáraz állapot elérése (kb. 60 perc) után kezdhető meg. A folyékony fóliával történő szigetelést először a függőleges felületen végezzük, majd annak burkolása után következhetnek, a járófelületek. A burkolat ragasztásához csak flexibilis burkolatragasztó és flexibilis fugázó anyag használható. A folyékony fólia nem alkalmazható szabadon maradó, burkolat nélküli felületként. A folyékony fólia nem keverhető egyéb anyagokkal. A folyékony fólia 5 - 35 °C között használható, a szerszámok közvetlenül a munka befejezése után vízzel elmoshatók. A mosóvíz felhasználható a flexibilis burkolatragasztó bekeveréséhez.

Adatok

ÖSSZETÉTEL

víz, kopolimer kötőanyag, pigmentek, adalékok

BIZTONSÁGI MONDATOK

EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] és 2-metil2H-izotiazol-3-on (EINECS szám: 220-239-6] (3:1) keveréket, 1,2-Benzizotiazolin-3-ont, valamint 2-metil-2H-izotiazol-3-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.

VESZÉLYESSÉGI OSZTÁLY

Nem tűzveszélyes

SZAKVÉLEMÉNY

ÉME A-62/2011

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!